Θερινό Σινεμά KinderDocs

Θερινό σινεμά από το KinderDocs!  Βραδάκι σε ταράτσα, αυλή ή βεράντα, οικογενειακά ή με όλα τα παιδιά της παρέας! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για αυτές τις διακοπές;

Στις ταινίες του KinderDocs που μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε online πρωταγωνιστούν αληθινά παιδιά! Οι ιστορίες τους είναι δοσμένες με τον πιο δημιουργικό τρόπο και αφήνουν χώρο για συναισθηματική εμπλοκή και ταξίδια σε άλλους κόσμους. Γνωρίστε παιδιά από κάθε γωνιά του πλανήτη, μπείτε στην καθημερινότητα τους, ακούστε τους προβληματισμούς τους παρακολουθήστε τα όνειρα τους. Δείτε με τα παιδιά σας τα τρέιλερ και επιλέξτε μαζί την ταινία που θα δείτε, ενώ η εμπειρία θα είναι ακόμα πιο τέλεια αν δημιουργήστε περιβάλλον σινεμά, νάναι σκοτεινά δηλαδή ή νάναι βράδυ και να έχετε καλή σύνδεση, καλή εικόνα και καλό ήχο! Εννοείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε και πίτσα εδώ η πιο τέλεια συνταγή για να κάνετε και πρακτική στα αγγλικά σας και να την φτιάξετε μαζί!

Και εδώ τα πρακτικά για το πώς θα δείτε την ταινία

  1. Καταρχήν πρέπει να επιλέξτε ταινία
  2. Μετά πατήστε εκεί που λέει Rent
  3. Αν έχετε λογαριασμό στο Vimeo, επιλέξτε Log in.
  4. Αν δεν έχετε λογαριασμό Vimeo, επιλέξτε Join with email/Join with Facebook/Join with Google και φτιάξτε έναν (δωρεάν σε 1 λεπτό).
  5. Πληρώστε με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα ή Paypal.
  6. Πατήστε Rent και χαρείτε ένα ποιοτικό δημιουργικό ντοκιμαντέρ που θα το έχετε διαθέσιμο για 24-48 ώρες.

Όλες οι ταινίες έχουν τρέιλερ και ελληνικούς υπότιτλους και είναι κατάλληλες για όλους (στο site θα βρείτε ηλικιακή σήμανση)!

Αν σας βοηθάει μπορείτε να επιλέξετε και κατά θέμα. Έχοντας ως στόχο να δημιουργήσουν κοινό σημείο για επικοινωνία, να ακονίσουν την δημιουργική και κριτική σκέψη, αλλά και να βοηθήσουν στην αλληλεπίδραση με καταστάσεις που μας αφορούν οι  ταινίες του KinderDocs αναδεικνύουν τα παρακάτω θέματα:

Ενημερωθείτε πρώτοι για εκπαιδευτικές δράσεις, διαγωνισμούς και ειδικές προβολές, καθώς και τις ζωντανές διαδικτυακές συζητήσεις και συνεντεύξεις στο newsletter του KinderDocs.