5 χρόνια KinderDocs!

35.000 θεατές και προχωράμε

Πάντα σε συνεργασία με το Μουσείο Μπενάκη και το MOMus – Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (2017-2021) καθώς και τα δύο σημαντικά Ευρωπαϊκά φεστιβάλ ντοκιμαντέρ IDFA και doxs!.

Ο γύρος του κόσμου μέσα από ιστορίες και δημιουργικά ντοκιμαντέρ με παιδιά, για παιδιά και νέους!  Όλο το πρόγραμμά μας έρχεται διαδικτυακά όπου κι αν είστε. Περιλαμβάνει 20 ταινίες ντοκιμαντέρ και συνοδεύεται από το εγχειρίδιο με την αναλυτική εκπαιδευτική μέθοδο KinderDocs Toolkit, που ανοίγει νέες προοπτικές στο μάθημά σας (εγκεκριμένο από το ΙΕΠ). Με στόχο την επικοινωνία, τη δημιουργική και κριτική σκέψη, τη μεταφορά δεξιοτήτων και την αλληλεπίδραση, τα προγράμματα του KinderDocs αναδεικνύουν θέματα που αφορούν παιδιά και νέους, εκπαιδευτικούς και γονείς:

(κάνοντας κλικ σε ένα θέμα θα δείτε ποιες ταινίες το πραγματεύονται)

Επιπλέον, επιμορφωτικά διαδικτυακά σεμινάρια και εργαστήρια για ενήλικες, συζητήσεις, συνεντεύξεις και δράσεις που εμπλουτίζονται διαρκώς. Προπώληση εύκολα online στο Μουσείο Μπενάκη (αν είστε στην Αθήνα) και στο viva.gr (αν είστε στην υπόλοιπη Ελλάδα ή στην Κύπρο).

Photos
Πληροφορίες
  • Ημ/νια - Ώρα Λήξης
    1 Ιανουαρίου, 2021 12:00 πμ

Ενημερωθείτε πρώτοι για εκπαιδευτικές δράσεις, διαγωνισμούς και ειδικές προβολές, καθώς και τις ζωντανές διαδικτυακές συζητήσεις και συνεντεύξεις στο newsletter του KinderDocs.