17 Νοεμβρίου, 2018
Ο δάσκαλος Φώτης Ψυχάρης διδάσκει εδώ και 30 χρόνια σε ένα Δημοτικό Σχολείο στην Πλατεία Βάθη.
8 Οκτωβρίου, 2021
"Μου φαίνεται πολύ δύσκολο, να είσαι πρωθυπουργός και πολλές φορές είναι πιο δύσκολο για τις γυναίκες" λέει η Εύα (10 ετών) μεταξύ πολλών άλλων στην συνέντευξη που μας έδωσε με αφορμή την ταινία A Field Guide to Being a 12 Year Old Girl.
21 Ιανουαρίου, 2021
Τι αλλάζει και τι μείνει ίδιο, τώρα που δύο κολλητοί, αγόρι και κορίτσι, μπαίνουν στην εφηβεία;
21 Ιανουαρίου, 2021
12 δωδεκάχρονα κορίτσια μιλάνε για τον κόσμο τους και τον κόσμο μας
21 Ιανουαρίου, 2021
Σε αυτό το αυτοδιαχειριζόμενο Λύκειο δεν υπάρχει διευθυντής ούτε βαθμοί. Χανίλ, Λένα και Άλεξ δίνουν στον εαυτό τους μια δεύτερη ευκαιρία να πάρουν απολυτήριο και να περάσουν τις γερμανικές «πανελλήνιες». Θα τα καταφέρουν;
21 Ιανουαρίου, 2021
Ένα ταλαντούχο κορίτσι αναρωτιέται γιατί πρέπει να είσαι «νορμάλ» για να σε κάνουν παρέα και να μην δέχεσαι bullying
29 Νοεμβρίου, 2021
Κάντε μια προβολή της ταινίας ντοκιμαντέρ Mo's Bows και μπείτε στο κλίμα των χριστουγέννων γνωρίζοντας έναν ταλαντούχο σχεδιαστή 11 ετών που κατάφερε να χτίσει μια επιχείρηση αξίας 1.5 εκατομμυρίων δολαρίων! 
18 Οκτωβρίου, 2021
Δωρεάν κύκλοι εργαστηρίων καλλιτεχνικής δημιουργίας ντοκιμαντέρ με animation για παιδιά 10-12 ετών, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του KinderDocs τον Νοέμβριο 2021 σε 12-14 ώρες στο Μουσείο Μπενάκη, με εισηγήτριες την Πηνελόπη Κουβαρά,  visual artist - video editor και τη Δήμητρα Κουζή, δημοσιογράφο - σκηνοθέτη. Περισσότερα...
Πρόσφατα σχόλια
    Ιστορικό
    Kατηγορίες
    • Χωρίς κατηγορία

    Ενημερωθείτε πρώτοι για εκπαιδευτικές δράσεις, διαγωνισμούς και ειδικές προβολές, καθώς και τις ζωντανές διαδικτυακές συζητήσεις και συνεντεύξεις στο newsletter του KinderDocs.