17 Νοεμβρίου, 2018
Ο δάσκαλος Φώτης Ψυχάρης διδάσκει εδώ και 30 χρόνια σε ένα Δημοτικό Σχολείο στην Πλατεία Βάθη.
6 Μαΐου, 2020
Ο Χούγκο (13 ετών) λατρεύει τις καταδύσεις και τα ψάρια. Το ταλέντο και η παρατηρητικότητά του τον βοηθάνε να βρει νέους φίλους στο καινούργιο του περιβάλλον, στο γυμνάσιο.
21 Ιανουαρίου, 2021
Στα τροπικά δάση του Μεξικού, 18 μήνες με τον δεκατριάχρονο Γιουκ και τον αδελφό του.
21 Ιανουαρίου, 2021
Δύο κορίτσια στην Ινδία συμμετέχουν σε βραβευμένο ερευνητικό πρόγραμμα για το πώς το Internet επηρεάζει την εκπαίδευση, την αυτόνομη μάθηση και τον πολιτισμό
21 Ιανουαρίου, 2021
Τρία παιδιά έξι ετών διερευνούν τη σχέση τους με το θείο, με φόντο τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Βέλγιο
21 Ιανουαρίου, 2021
12 δωδεκάχρονα κορίτσια μιλάνε για τον κόσμο τους και τον κόσμο μας
21 Ιανουαρίου, 2021
Ιστορίες παιδιών καθοδόν για το σχολείο σε πέντε ηπείρους
21 Ιανουαρίου, 2021
Κάθε χρόνο στις διακοπές τους, η Emika και ο ξάδερφός της ο Antti, που τον έχει σαν μεγάλο αδερφό, εκδράμουν στη λίμνη Saimaa με τα χιλιάδες νησιά, έναν απέραντο προστατευόμενο βιότοπο της Φινλανδίας.
21 Ιανουαρίου, 2021
Καινοτόμοι έφηβοι επιστήμονες αναπτύσσουν λύσεις για τα περιβαλλοντικά προβλήματα στη συναρπαστική προετοιμασία για τον σημαντικότερο διαγωνισμό νέων επιστημόνων στις Η.Π.Α.
21 Ιανουαρίου, 2021
Ο Όστιν, ένας όμορφος δεκαεξάρης, πιστεύει ότι το πλήθος θαυμαστών και ένας καλός image-maker μπορούν να γίνουν εισιτήριο για μια ζωή πλούτου και δόξας
Πρόσφατα σχόλια
    Ιστορικό
    Kατηγορίες
    • Χωρίς κατηγορία

    Ενημερωθείτε πρώτοι για εκπαιδευτικές δράσεις, διαγωνισμούς και ειδικές προβολές, καθώς και τις ζωντανές διαδικτυακές συζητήσεις και συνεντεύξεις στο newsletter του KinderDocs.